Wat vinden anderen?

Referenties

Daphne is een professionele tekstschrijver die de juiste toon weet te vinden voor tal van opdrachtgevers en uiteenlopende onderwerpen. Haar kracht en meerwaarde zitten in haar kennis van websiteontwikkeling, SEO en UX. Ze denkt goed mee en is erg betrouwbaar. Bij X-Ingredient werken we graag met haar!

Gregor Lof, communicatiebureau X-Ingredient

Daphne heeft ons geholpen met originele en creatieve teksten voor producten in onze webshop op een moment dat wij zelf vast zaten in bestaande teksten. Ze was meteen enthousiast en kan zich heel goed inleven en met je meedenken. Ook op technisch gebied zoals SEO. Ze werkt snel en accuraat en is gewoon een hele leuke meid waarmee het heel prettig samenwerken is!

Sandra van Keulen, Assembli

Ook met mij werken?

Ik heb DAPPER – tekst en web gevonden via Google. Daphne heb ik leren kennen als een enorm prettige persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, is daadkrachtig, heeft een accurate en snelle manier van werken, is krachtig in haar woordkeus en ze was in staat om voor mijn site de juiste tone of voice neer te zetten. Ik blijf met veel plezier met haar samenwerken.

Lisette Durinck, Maekbaar Creative Coaching

Daphne heeft mij professioneel geholpen met teksten voor mijn nieuwe website. Ik wilde deze vernieuwen en daar komt meer bij kijken dan dat ik vooraf had bedacht. De hulp van Daphne was erg zinvol. Ze is flexibel, kritisch, denkt echt mee en is snel inzetbaar. Je merkt dat ze veel ervaring heeft met webteksten voor verschillende opdrachtgevers. Mocht ik weer een tekstopdracht hebben dan weet ik haar zeker te vinden!

Carola Drontmann, STUDIO STERKK

Wij hebben Daphne gevraagd de teksten voor onze website te herschrijven. Naast een goedlopende tekst kregen wij waardevolle adviezen over usability, layout en kleurgebruik. Hierdoor hebben we nu krachtige, korte en duidelijke teksten op onze nieuwe website, precies wat we zochten. Daphne is naast professioneel en zakelijk ook erg leuk en fijn om mee te werken.

Edwin Roukema, FourSmileys

Na wat speurwerk plus voorselectie op Google sprak de site van DAPPER – tekst en web mij het meest aan. Na een eerste gesprek was ik zeker overtuigd. Daphne gaat doeltreffend, positief kritisch en pragmatisch te werk, en ze presteert het om zelfs in vakgebieden die haar vreemd zijn zich dusdanig in te leven dat ze tot de kern weet te komen van wat er verteld moet worden. Dankzij haar doeltreffende teksten heeft VGO-Support nu een originele site die precies verwoordt waar wij voor staan.

Daniel Rebollo, VGO- Support

Daphne heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn website. Niet alleen met de teksten heeft ze geholpen, ook met de inrichting van de website en het bouwen van de pagina’s. Het was erg fijn samenwerken met haar. Ze heeft van mijn tekst een duidelijk verhaal gemaakt, maar op zo’n manier dat het nog steeds mijn verhaal is. Daphne is enthousiast, professioneel en vooral ook heel leuk om mee te werken!

Diana Prins, Diana Prins Uitvaartbegeleiding

Mijn website was (te) vol met informatie komen te staan en onduidelijk geworden. Ik heb Daphne als tekstschrijver en online specialist ingeschakeld om de structuur van mijn website te verbeteren en de teksten korter en krachtig te maken. Dat is heel goed gelukt! Daphne voelt snel aan hoe je je boodschap wilt neerzetten en vertaalt dit goed naar pakkende websiteteksten. Ze werkt snel, denkt kritisch mee en komt met oplossingen. Een aanrader dus als je website een upgrade kan gebruiken!

Esmeralda Korteweg, De Gelukkige Loopbaan

Daphne heeft mij geholpen met het herschrijven van de teksten voor mijn website en deze optimaliseren voor SEO. Het was een fijne samenwerking, doordat ze in een korte tijd weet aan te voelen wat jij voor ogen hebt en jouw visie en website naar een professionelere en gebruiksvriendelijke inrichting brengt. Niets dan lof voor de prettige samenwerking en het resultaat.

Shifanya Mannoe, Organic Massage