Referenties

Gregor Lof, communicatiebureau X-Ingredient

Brochureteksten, SEO webteksten, brand books, flyers, etc.

Daphne is een professionele tekstschrijver die de juiste toon weet te vinden voor tal van opdrachtgevers en uiteenlopende onderwerpen. Haar kracht en meerwaarde zitten in haar kennis van websiteontwikkeling, SEO en UX. Ze denkt goed mee en is erg betrouwbaar. Bij X-Ingredient werken we graag met haar!

Carola Drontmann, STUDIO STERKK

Schrijven en redigeren teksten website

Daphne heeft mij professioneel geholpen met teksten voor mijn nieuwe website. Ik wilde deze vernieuwen en daar komt meer bij kijken dan dat ik vooraf had bedacht. De hulp van Daphne was heel zinvol. Ze is flexibel, kritisch, denkt echt mee en is snel inzetbaar. Je merkt aan haar dat ze veel ervaring heeft met webteksten voor verschillende opdrachtgevers. De basis staat nu en daar ben ik trots op. Mocht ik weer een specifieke tekstopdracht hebben dan weet ik haar zeker te vinden!

Ook met mij werken? Bel me op 0618194258. Appen kan ook. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Lisette Durinck, Maekbaar Creative Coaching

Redigeren en optimaliseren teksten website en blogs

Ik heb DAPPER – tekst en web gevonden via Google. Daphne heb ik leren kennen als een enorm prettige persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, is daadkrachtig, heeft een accurate en snelle manier van werken, is krachtig in haar woordkeus en ze was in staat om voor mijn site de juiste tone of voice neer te zetten. Ik blijf met veel plezier met haar samenwerken.

Sandra van Keulen, Assembli

Schrijven en optimaliseren teksten nieuwe website

Daphne heeft ons geholpen met originele en creatieve teksten voor producten in onze webshop op een moment dat wij zelf vast zaten in bestaande teksten. Ze was meteen enthousiast en kan zich heel goed inleven en met je meedenken. Ook op technisch gebied zoals SEO. Ze werkt snel en accuraat en is gewoon een hele leuke meid waarmee het heel prettig samenwerken is!

Edwin Roukema, FourSmileys

Schetsen nieuwe indeling website, schrijven nieuwe teksten

Wij hebben Daphne gevraagd de teksten voor onze website te herschrijven. Naast een goedlopende tekst kregen wij waardevolle adviezen over usability, layout en kleurgebruik. Hierdoor hebben we nu krachtige, korte en duidelijke teksten op onze nieuwe website, precies wat we zochten. Daphne is naast professioneel en zakelijk ook erg leuk en fijn om mee te werken.

Daniel Rebollo, VGO- Support

Schrijven webteksten, UX en SEO-advies, ondersteuning bij het kiezen van beeldmateriaal

Na wat speurwerk plus voorselectie op Google sprak de site van DAPPER – tekst en web mij het meest aan. Na een eerste gesprek was ik zeker overtuigd. Daphne gaat doeltreffend, positief kritisch en pragmatisch te werk, en ze presteert het om zelfs in vakgebieden die haar vreemd zijn zich dusdanig in te leven dat ze tot de kern weet te komen van wat er verteld moet worden. Dankzij haar doeltreffende teksten heeft VGO-Support nu een originele site die precies verwoordt waar wij voor staan.

Diana Prins, Diana Prins Uitvaartbegeleiding

Redigeren en optimaliseren teksten website en blogs

Daphne heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn website. Het was erg fijn samenwerken met haar. Ze heeft van mijn tekst een duidelijk verhaal gemaakt, maar op zo’n manier dat het nog steeds mijn verhaal is. Ze is enthousiast, professioneel en vooral ook heel leuk om mee te werken!

Esmeralda Korteweg, De Gelukkige Loopbaan

Herstructureren website, redigeren teksten

Mijn website was (te) vol met informatie komen te staan en onduidelijk geworden. Ik heb Daphne als tekstschrijver en online specialist ingeschakeld om de structuur van mijn website te verbeteren en de teksten korter en krachtig te maken. Dat is heel goed gelukt! Daphne voelt snel aan hoe je je boodschap wilt neerzetten en vertaalt dit goed naar pakkende websiteteksten. Ze werkt snel, denkt kritisch mee en komt met oplossingen. Een aanrader dus als je website een upgrade kan gebruiken!

Selver Genc, Dé Payroll Maatschappij

Schrijven webteksten, SEO-advies

Daphne heeft ons erg goed geholpen met verwoorden wat wij wilden vertellen op onze website. Ze denkt pro-actief mee en geeft goed advies, met name over SEO, de opbouw van de website en het inzetten van calls to action. Fijn dat ze van al deze zaken kennis heeft. De uiteindelijke webteksten zijn kort, begrijpelijk en gericht op actie.